Ontvangst hal decoratie ideeën voor een bruiloft

09/04/2016 by Freddie

Ontvangst hal decoratie ideeën voor een bruiloft

Uw bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen van je leven. Instellen van de stemming en het maken van een grote indruk is belangrijk. Gasten zullen meer tijd bij de receptie dan tijdens de ceremonie, dus maak een prachtige omgeving. Er zijn veel ideeën die kunnen maken van een dramatisch effect, breken een grote ontvangsthal en een intieme, romantische ruimte creëren.

Verlichting

Verlichting mogelijk een van de meest belangrijke dingen om in te stellen van de sfeer. Verzachten of dim de lichten in de ontvangsthal en gebruiken van kaarsen, mini lampjes, uplighting, kroonluchters en schijnwerpers. Niets zegt elegantie en romantiek zoals kaarslicht. Veel gebruik van decoratieve kaarsen in mooie kandelaars in de zaal en plaats verschillende votief kaarsen op elke tafel. Glazen containers met kaarsen in water drijvend op de tabellen zijn een andere manier op te nemen bij kaarslicht. Schijnwerpers op uplighter de muren, de gordijnen of de pijlers en zich te concentreren op dingen zoals de taart tafel gebruiken. Het gebruik van gekleurde lampjes is een optie die zeer dramatische worden kan.

Planten

Breken de grote lege ruimte van een ontvangsthal met bomen en grote potplanten verdeeld langs de omtrek van de kamer. Witte mini-lichten te plaatsen in de bomen zorgt voor een feestelijke sfeer. Hiervoor hetzelfde effect met grote trossen van gedroogde takken met mini-verlichting in de urnen of potten. Sommige bloemen toe te voegen aan de bomen en takken kunt maken een bloeiende boom of een topiary blik.

Bloemen

Bloemen moet in zoveel plaatsen als uw begroting toestaat. Vervoer en het hergebruik van de regeling van het altaar van de ceremonie zal geld besparen. Plaats grote bloemstukken in de kamer. Zet regelingen in specifieke plaatsen zoals teken-in de gastentafel, aan weerszijden van het podium of dans vloer en naast de deur. Drape een eenvoudige floral garland en mini-lampjes op de deur. Verse bloemen moet op elke tabel in de vorm van centrepieces en bloemblaadjes. Maakt uw bloemen aanbrengend lange vazen of containers voor een dramatische look van bloemen barsten omhoog uit elke tabel. Bloemen aan de taart tafel en de taart om hen een elegante touch toevoegen.

Stof

Stof een kamer verzacht en creëert een elegante en dramatische effect. Satijn, pure Tule of glanzende organza werken goed voor het versieren. Stof op de muren als gordijnen hangen, verzamelen en het swag. Uplighter het weefsel of het toevoegen van de mini-lampjes aan het licht van de pure stof van binnenuit. Als u grote van stof hoeveelheden, verschillende lange stukken aan het plafond in het midden van de kamer hechten en dan moet fan ze uit over het plafond door hen te hechten aan de omtrek van de kamer. Betrekking hebben op alle tabellen met tafelkleden. Voeg extra structuur, zoals een glanzende organza, het hoofd van de tabel, de gastentafel inloggen en de taart tafel. Veel mensen ook betrekking hebben op de stoelen met stof. Ingerichte stoel covers gebruiken of gelijkspel een stuk pure stof of grote lint om op te hangen op de achterkant van elke stoel.

Ballonnen en lantaarns

Ballonnen maken een grote, kleurrijke uitspraak op een krapper budget. Gebruik van een ballon boog of strategisch plaats trossen van ballonnen in de kamer. De ballonnen kunnen ook vrij zweven aan het plafond. Mylar lint gebruiken zodat het licht vangsten en op de trapsgewijze linten schittert. Ballonnen zijn ook verkrijgbaar in extra grote maten, en u misschien liever het eenvoudiger uiterlijk van een paar van deze 36-inch globe-type ballonnen in plaats van grote aantallen van standaardgrootte. Lantaarns kunnen ook komen in vele vormen, maten en kleuren en ook mooi wanneer opknoping van het plafond in de receptie. Papier globes, sterren en decoratieve metaal en glas lantaarns, wanneer aangestoken, Voeg sfeer aan de kamer.

Rekwisieten

Controleren welke andere rekwisieten een partij verhuur centrum beschikt voor het decoreren van de receptie. U zou kundig voor vondst van dingen zoals pijlers, kolommen, urnen, fonteinen, standbeelden, kroonluchters en kandelaars.Related Articles