Halloween activiteiten voor tienerjongens

09/21/2011 by Freddie

Halloween activiteiten voor tienerjongens


Halloween sensatie kinderen van alle leeftijden, en dat omvat tienerjongens. Tieners hoeft vaak weggelaten uit partij planning en beschouwd als een potentiële overlast, niet te worden in de periferie van de Halloween viering. Er zijn verschillende activiteiten die helpen kunnen om deze Halloween een dag en nacht om te onthouden voor uw tienerjongens en hun vrienden.

Communautaire gebeurtenissen

Halloween biedt een leuke activiteit voor sommige tienerjongens afhankelijk van lokale wetgeving met betrekking tot leeftijdsgrenzen. Andere lokale activiteiten die leuk voor uw tieners zijn kunnen omvatten lokale spookhuizen, carnavals of hooi ritten. U kunt online zoeken naar spookhuizen en aangepast aan de leeftijd Halloween-evenementen in uw omgeving. Vele scholen, winkelcentra, kerken en buurtcentra host Halloween carnavals. Sommige bedrijven bieden Halloween hooi ritten, maïs doolhoven en pompoen patches. U kunt meestal vinden dit via uw lokale krant of een lokale online zoeken. U kunt zelfs uw tieners maken hun eigen spookhuis in een kelder of Zolder.

Verspreiding van de Halloween geest

Halloween activiteiten voor tienerjongens


Halloween decoratie vormen een belangrijk onderdeel van de vakantie. Aangezien zij zijn gebaseerd op gruwelijke, enge figuren zoals skeletten, grafstenen en zelfs lichaamsdelen uiteengereten, zult uw tienerjongens ontwikkelen en creëren Halloween decoratie voor uw tuin. Ze kunnen pompoenen snijden, nep grafstenen van karton maken of wikkel een mannequin met gaas om te maken van een mummie. U kunt voor een twist op de typische jack o ' lantern, zoeken en afdrukken uw tieners favoriete band of sport team logo, zodat zij kunnen het ontwerp op de pompoenen te snijden stencil.

Een House Party van Halloween

Het gooien van een Halloween-feest voor uw tieners en hun vrienden is een geweldige manier om tieners te beschermen terwijl u hen plezier te hebben en een beetje zany worden op Halloween nacht. De partij een succes door uw tieners op de planning, van uitnodiging ontwerp tot gastenlijst, snacks en decor te laten maken. Op de uitnodigingen, zorg ervoor dat relevante informatie, zoals de vraag of dit is een kostuum partij en het tijdstip van het begin- en einddatum van de partij. U kunt online sites voor recepten en ideeën voor eng uitziende voedingsmiddelen en snoepjes. Vervolgens krijgen de tieners bezig met het maken van het voedsel. Een ander Halloween activiteit, die veel tienerjongens zou kunnen genieten, is muziek geschikt voor de partij via het Internet te vinden en Halloween compilatie-cd's branden.

Haunted Scavenger Hunt

Halloween activiteiten voor tienerjongens


Straatveger jaagt bieden zowel actie en competitie--een win-win voor tienerjongens. Scheid de tieners in teams van drie of vier. Geef ze elk een kopie van de lijst met items voor de scavenger hunt en laten fotograferen de artikelen zoals ze zijn gevonden. U kunt elk team voorzien van een wegwerp camera of de tieners kunnen gebruiken hun Smart Phones--als voldoende deelnemers hebt. Sommige items die zijn aanbevolen door scavenger-jacht-fun.nl omvatten een huis met een skelet tatoeage, grafsteen decoraties, een visitekaartje van een begrafenisondernemer, dode bloemen en rode drankjes. Hebben uw tieners komen met enkele ideeën voor de jacht ook.

Film van de nacht

Tienerjongens vaak genieten van horrorfilms. De Internet Movie Database (IMDB) biedt een goede starter-lijst van de beste en slechter horrorfilms aller tijden. Vraag uw tieners om één of twee films die ze willen bekijken, en huren of kopen van hen voor de partij.Related Articles