Wanneer kan ik mijn Wisteria Bush bezuinigen

03/14/2010 by Freddie

Wanneer kan ik mijn Wisteria Bush bezuinigen

Blauweregen is een bloeiende plant dat de gewoonte om klimmen heeft. Het kan heeft een zeer krachtige groei van de gewoonte en gemakkelijk over een gebied zonder jaarlijkse onderhoud snoeien. Er is een Chinees en een Japanse blauweregen. Blauweregen is een bladverliezende plant waarvan de bladeren zet goudgeel en een verwrongen, interessante woody skelet achterlaten. De Lentebloemen kunnen zijn meestal paars blauw maar ook wit of donker paars. De juiste tijd snoeien klopt nadat de bloemen klaar bent met bloeien en weer in winter.

Beschrijving

Japanse blauweregen kan worden geïdentificeerd door zijn witte stengels, overwegende dat de Chinese RAS een grijze stam heeft. Beide planten hebben alternatieve bladeren in groepen van kleinere folders. De plant kan groeien 25 voet lang en is een decoratieve soort die wordt gewaardeerd voor haar Lentebloemen. Bloemen worden in trossen die 12 tot 18 duim in lengte kunnen gedragen. In de meeste gebieden zullen de bloemen beginnen in mei. De Chinese bloemen wordt geopend voordat het loof is ontsproten, terwijl de Japanse vorm heeft zowel de bloemen als de bladeren openen op hetzelfde moment.

Opleiding

Het is belangrijk om te beginnen opleiding van een jonge blauweregen zo spoedig mogelijk. De plant heeft een zeer snelle groeipatroon en zal beginnen te groeien omhoog en over de verkeerde gebieden als u het niet direct. Het is noodzakelijk voor een blauweregen hebben een sterke Trelly of andere ondersteuning. De voet van de plant zal sturen van sukkels dat moeten worden verwijderd om te voorkomen dat een rommelige stam. U hebt te binden in de vined takken als het plantje groeit, totdat het kan afgeven groter, krachtiger ranken die zal wrap rond ondersteunt en houden de plant rechtop.

De Wisteria snoeien in de zomer

Wacht totdat de bloemen zijn allemaal wordt besteed en dan de twirling groene uiteinden van de stengels bezuinigen. Dit is van het huidige seizoen groei en moet terug worden teruggebracht tot slechts vijf of zes bladeren. Verwijder de verbruikte bloemstelen tenzij u wilt dat de schil voor een decoratief effect. Snijd de plant uit de buurt van alle vensters, nut dozen of andere items die het kan behandelen. In zeldzame gevallen vereist de plant strenge snoeien, vooral wanneer het is verwaarloosd. Je kan een plant blauweregen knippen op de grond en wordt de normale groei.

De Wisteria snoeien in de Winter

Blauweregen zal groeien bijna zo groot opnieuw door val na de zomer snoeien. Winter snoeien zal helpen bevorderen van de bloei. De dezelfde stengels dat u in de zomer geknipt zijn weer terug op twee of drie toppen gesneden. Januari of februari is een goed moment om dit te doen wanneer de plant slapende is. Leeghalen van sukkels en stropdas in elke losse groei. Verwaarloosde planten moeten de extra zwakke groei gereinigd uit de borstelige deel, zodat u het geraamte openen kunt.Related Articles