Hoe schoon Wallabee schoenen

09/04/2016 by Freddie

Hoe schoon Wallabee schoenen

Eerst geïntroduceerd Clarks Wallabee schoenen in 1965. De Mocassin-stijl schoenen zijn gemaakt van suede of lederen, en ze hebben een natuurlijke, plantage-crêpe zool die aan hun algehele comfort bijdraagt. Waardoor vlekken en vuil te bouwen op de resultaten van de suède-versie in de matten van het materiaal, waardoor de Wallabee schoenen te kijken oude en versleten. Goede reiniging van suède Wallabee schoenen houdt ze vlek-vrij en op zoek nieuw.

Instructies

• Borstel vuil en stof uit de suède Wallabee schoenen met een suède borstel. Werken de borstel op de tong van elke schoen en langs de enige regel waar vuil kan verbergen.

• Reinig de binnenkant van de Wallabee schoenen door ze af te vegen met een droge, zachte doek.

• Bevochtig een zachte doek met warm water. Veeg de doek voorzichtig over de Wallabee schoenen te verwijderen van alle resterende vuil en olie. Laat de schoenen in de lucht droog.

• Houd een Wallabee schoen door uw hand binnen. Houd de waterafstotende spray 6 inches van de schoen, en bedek het licht met de spray. Laat de schoenen om te drogen voor 30 minuten vóór het dragen.Related Articles