Hoe gratis downloaden van liedjes van itunes

09/04/2016 by Freddie

Hoe gratis downloaden van liedjes van itunes

Terwijl het grootste deel van iTunes-muziek betalen moet voor het downloaden, heeft de iTunes service ook een verzameling van gratis nummers, audioboeken, video's en podcasts beschikbaar voor gebruikers. Als u wilt gratis downloaden van liedjes van iTunes, moet u de software geïnstalleerd op uw computer en een actieve internetverbinding.

Instructies

Hoe te downloaden van liedjes kostenloos van iTunes

• Installeren iTunes op uw computer als u nog geen de software. Ga naar iTunes.com en klik op de knop "Download iTunes" op het juiste bovengedeelte van het menu. Volg de aanwijzingen tijdens de installatie bij het activeren van de software en de set-up van een iTunes-account.

• Open iTunes onder van de computer start menu of met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Klik op het linkermenu van het itunesscherm, op de knop 'iTunes Store'. Dit zal het laden van de iTunes store in uw iTunes-browser.

• Klik op het tabblad "Muziek" op de bovenkant van het browservenster van iTunes onder de iTunes store. Zoek de "Muziek Quick Links" menu aan de linkerzijde op uw scherm. Klik op de link "Free op iTunes" om verder te gaan.

• Blader door de selecties van de gratis te downloaden onder de gratis op iTunes pagina totdat u een selectie hebt gevonden die u wilt downloaden. Klik op de "gratis" knop onder de selectie. U kan worden gevraagd of u uw iTunes account-ID en wachtwoord moeten opgeven of gevraagd een iTunes account aanmaken als je niet al hebben gedaan.

• Wacht als de selectie die u hebt gedownload naar uw computer. Dit duurt slechts een minuut of twee op een high speed internetverbinding als u bent downloadend een lied.

• Uw iTunes gratis song selectie moet nu worden gedownload naar uw computer. Klik op de "Music" link in het linker menu van uw browser iTunes naar het gedownloade bestand niet vinden en afspelen op uw computer.Related Articles