Hoe maak je strand zand Cake

09/04/2016 by Freddie

Hoe maak je strand zand Cake

Met een taart van strand zand kun je het strand binnen zelfs als je niet aan zee grenzende en het is koud. Dit ontwerp maakt een fundamentele laag cake in een strand thema, compleet met surfplanken en strandlakens--alle eetbare. Voeg sparkler kaarsen om dit in een cake van de kindverjaardag met een miniatuur-vuurwerk. Voor een strand-themed bruidstaart, de voeten van een bruid en bruidegom topper in het zand te steken. Voor een kinderfeest, boven de taart met plastic schoppen en laat uw gasten graven in de taart.

Instructies

1 voorbereiden de cake mix volgens de aanwijzingen van het pakket en het bakken in de pan. Laat de taart afkoelen. Verwijder de cake uit de pan en het centrum op het bord van de taart.

2 verspreid het glazuur op de bovenkant en zijkanten van de taart, met behulp van een spatel. Zet de berijpte cake in de vriezer voor 15 minuten om het glazuur. Verwijder de cake uit de vriezer.

3 verspreid de topping slagroom over de bovenkant van de berijpte cake.

4 verdeel de vlokken kokosnoot in vier tot zes stapels. Knijp elke stapel in een grafheuvel. Plaats de kokosnoot terpen op de slagroom topping in geen bepaalde orde.

5 Strooi de graham cracker kruimels gelijkmatig over de slagroom topping en kokosnoot heuvels; de terpen verschijnt als zandduinen. Bestrooi de graham cracker "zand" met glans stof.

6 plak het papier paraplu's in het "zand". Snijd het fruit leer in 1-bij-3-inch rechthoekige "handdoeken." Plaats de "handdoeken" onder de paraplu's.

7 trim drie tot zes strips gestreepte vruchten-smaak kauwgom in lange ovalen die lijken op surfplanken. Plaats de planken rond de paraplu's. Toevoegen van drie tot zes ringvormige snoepjes, zoals LifeSavers, naast de surfplanken. Strooi rock candy willekeurig over de zand taart.Related Articles