DIY boot stoelen

07/20/2010 by Freddie

DIY boot stoelen


Er zijn veel verschillende soorten boot zetels. Het doel van de zitplaats van de boot is voor comfort evenals wat betreft veiligheid, aangezien er vaak voorwaarden wanneer staande op een boot gevaarlijk is. Daarnaast worden sommige boot zetels, zoals vechten stoelen, gebruikt voor specifieke activiteiten zoals vissen. Er zijn inklapbare stoelen, zitbanken en vele andere stijlen. Gebouw de zetel van uw eigen boot kunt u de stoelen specifiek voor uw boot en uw eigen persoonlijke behoeften aanpassen.

Instructies

1 Knip twee stukken van multiplex tot de gewenste vorm en lengte. De multiplex helemaal over de rug van de boot als een lange zitting kunt uitvoeren of het kan worden gesneden korter en fit slechts één of twee mensen. De exacte lengte van de Raad van bestuur zal afhangen van uw boot. Ééndelig van triplex is de zetel van de boot en de tweede wordt gebruikt voor de achterkant van de stoel. Als voorbeeld, kan de zitplaats van de boot meten 4 voeten door 1,5 voeten en de achterkant sectie van de stoel maatregelen 4 poten door twee voeten.

2 zand naar beneden alle de randen van het multiplex met behulp van schuurpapier. Het doel is om zich te ontdoen van eventuele scherpe randen.

3 schroef de stukken van multiplex op twee gebogen aluminium staven. Met behulp van de metingen van stap 1 van de sectie, moet de staaf voordat de bocht voor de zetel sectie meten 1,25 voeten en het gedeelte na de bocht voor de achterkant sectie zullen 1,75 voeten meten. De stangen staan equidistante ongeveer 3,5 voet in vanaf de rand van de stoel. Dit fungeert als een frame en biedt ondersteuning voor de zetel. Gebruik een boor en schroeven om schroef het multiplex aan de stangen.

4 snijd vier stukken van multiplex op gelijke lengtes. Is een goede maat voor de twee voet door één voet-stoelen. Als u wilt dat de zetels hoger van de grond, verhogen één voet aan een en een half voeten of benen.

5 schroef de stukken van triplex samen om te vormen van een doos met een gat in het midden. Steek de schroeven op de hoeken. Extra ondersteuning bieden door het invoegen van metalen staven aan de achterkant van elk stuk. De staven loopt van boven naar beneden als het vak is geplaatst naar beneden op de grond met de open ruimte naar boven. Denk aan de staafjes als een frame.

6 beveiligen het selectievakje het dek van de boot met mariene lijm.

7 zitten van de zitplaats van de boot op het vak en veilig op zijn plaats door de schroeven van de zetel in het vak met een boor en schroeven.

8 dekken de stoel met schuim en stof of gebruik kussens. U zal Knip de vorm van de zetel van het schuim en lijmen van het schuim in plaats voor schuim. Dekking van het schuim met uw keuze van waterdicht materiaal.