Hoe te beginnen een ambachtsman 6,75 grasmaaier

09/01/2010 by Freddie

Hoe te beginnen een ambachtsman 6,75 grasmaaier

Wanneer uw vakman grasmaaier niet start, kan je erg gefrustreerd. Grasmaaiers beginnen niet voor een verscheidenheid van redenen, van geen spark naar geen gas geen lucht. Je moet alle drie voor een grasmaaier motor probleemloos. Oplossen van problemen met uw 6.75 HP ambachtsman grasmaaier zelf is goed waard het--bespaart u honderden dollars die een monteur te doen dezelfde tests zouden kunnen aanrekenen.

Instructies

1 open de gastank, en zorg ervoor dat het volledige. Druk op de primer-knop op de voorkant van de motor driemaal om brandstof in de carburateur dus de motor zal klaar om te beginnen wanneer u trek het snoer.

2 schroef de luchtfilter cover aan de linkerzijde van de motor. Onderzoeken de binnenkant van het filter. Als het erg vies, de motor zal niet genoeg lucht krijgen, en het niet beginnen. installeren van een nieuwe luchtfilter; het is niet duur. Schroef het luchtfilter deksel terug op.

3 Trek het GLB verhoogden uit de bougie op de voorkant van de motor. Draai de bougie met de juiste grootte aansluiting. Het analyseren van de bougie. Moet er een kleine opening aan het einde van de stekker (waar de vonk schokken over), en de basis van de bougie moet schoon. Vervang de bougie als deze base olieachtig is. Schroef de bougie terug in totdat het is knus, maar niet zo strak dat het zal het strippen van de motorblok draden. Plaats het GLB verhoogden terug aan de top de bougie.

4 knijp de choke-bar aan de basis van het stuur met één hand. Pak het touw van de pull-start met de andere hand. Trek het touw snel naar je schouder herhaaldelijk losdraaien van de maaier.Related Articles