Landscaping met ronde bakstenen

09/04/2016 by Freddie

Landscaping met ronde bakstenen

Hoewel bakstenen hebben de neiging om een meer traditionele kijk op een werf, ronde bakstenen voegt patronen een unieke touch. Of u wenst te leggen van een bestrating, randen of een ander element, gesaldeerd cirkels de rechthoekige hoeken van het huis en erf. Installeren ronde bakstenen structuren en modellen vereist een gedetailleerde planning en zorgvuldige installatie.

Patio

Een ronde bakstenen patio maakt een centraal punt in een werf. Zodra de site is opgegraven, vindt u het centrum door de breuk van twee krijt lijnen langs de verticale en horizontale as. Lag een vierkant bestratingsafwerkmachines over de plek waar de lijnen elkaar snijden. Maak uw centrum cirkel met acht driehoekige bakstenen gelegd met de tip geconfronteerd met het centrum. Gebruik volledige grootte bakstenen voor de rest van het oppervlak, plaats deze zodat de binnenste hoeken touch aangrenzende bakstenen een lichte kloof tussen de buitenste hoeken verlaat. De gaten opvullen met fijn zand, zodra ze allemaal legden zijn om ze te houden in positie.

Grenzen

Gebogen baksteen grenzen accentueren de vorm van tuinen en bloemperken. Leg de bakstenen end-to-end voor smalle, strakkere bochten of side-by-side voor een golvende rand. Baksteen grenzen moeten worden vastgesteld op basis van grind en zand aan blok onkruid en het gemakkelijker maken voor water om te ontsnappen. In plaats van inzet en string, een touw of slang te schetsen van de ronde randen te gebruiken.

Verhoogde Garden

Bouwen van een verhoogde garden verheft planten en voegt diepte aan een werf. Verhoogde tuinen zijn meestal ontworpen als vier keerwanden framing van een tuin. Tot vaststelling van de stenen te vormen die een cirkel in plaats van een vierkant met zich meebrengt voor de eerste drie rijen met behulp van halve bakstenen. Markeer de omtrek met verf landschapsarchitectuur en verzorgen de curve volgen precies wanneer het uitsnijden van de Geul met een spade. Gebruik volledige grootte bakstenen voor de laatste paar rijen totdat u de gewenste hoogte bereikt. Zodra de mortel wordt ingesteld, lijn de bodem met het modelleren van stof en vul in interieur met bovengrond.

Loopbrug

Baksteen voetpaden zijn vaak voorzien van klassieke patronen zoals mand-geweven of visgraat. Of de loopbrug cursus gekromd of recht is, zet tot vaststelling van de stenen in een circulaire patroon een unieke draai aan de oppervlakte. Praktijk de bakstenen in kruisende bogen leggen door het droge leggen van hen op het gras voor het uitgraven van de Stichting. Hebt u een speciale tuin, zwembad of andere ruimte die u wilt markeren, overwegen een loopbrug baksteen in een cirkel rond de functie te leggen. Stel de bakstenen end-to-end in concentrische cirkels, zodat het middelpunt het centrum is.Related Articles