Hoe maak je een mozaïek met steentjes

09/04/2016 by Freddie

Hoe maak je een mozaïek met steentjes

Mozaïeken kunnen u gebruiken om uw creativiteit te maken een grotere kunstwerk met kleinere stukken van elk soort materiaal. Steentjes kunnen houden in slechte weersomstandigheden en een geschikte keuze voor outdoor mozaïeken. Maak een mozaïek bedekte steen voor uw tuin of front loopbrug met veelkleurige kiezels. Gebruik de kiezelstenen spellen een signaal, maken van een foto of lay-out een patroon met verschillende kleuren van kiezels.

Instructies

1 traceren een beton of steen springplank op een vel karton met een potlood.

2 regelen de kiezelstenen in een ontwerp, woorden of een shape op de overgetrokken vorm op het karton.

3 toepassen een laag van thinset tegel lijm over de Springplank met een 1/8-inch ingekeepte handdoek. Schraap de ingekeepte rand van de troffel in de laag van thinset onder een hoek van 45 graden. Dit zorgt voor een gelijkmatige laag over de gehele steen.

4 de kiezelstenen afzonderlijk verwijderen en plaats ze in de thinset op de Springplank de dezelfde manier waarop ze zijn gerangschikt op het karton. Laat de thinset te droog 's nachts.

5 toepassen vooraf gemengd specie over het hele gebied van de kiezelstenen met een specie float.

6 week een spons met koud water en veeg over de steentjes te verwijderen van de specie op de keien. Dit laat de specie alleen tussen de kiezelstenen. Laat de lijm drogen voor de tijdsduur die gedicteerd op de verpakking.

7 week de spons in koud water opnieuw en wrijf weg het wazige residu op de tegels. Buff het oppervlak droog met een schone handdoek.Related Articles