Hoe vervang ik een Dell E197FP LCD-scherm

11/01/2011 by Freddie

Hoe vervang ik een Dell E197FP LCD-scherm

Soms probleemoplossing en reparatie inspanningen op uw Dell E197FP LCD scherm volstaat niet, en zal er geen enkele manier te redden het beeldscherm betreft. In dergelijke gevallen is een volledige vervanging van het LCD-scherm in de behuizing van de Dell-monitor vereist. Hoewel toevlucht te nemen tot de hulp van een computer professionele is een optie, het uitvoeren van de LCD scherm vervanging zelf is een even haalbare optie. Geen voormalige LCD scherm vervanging of Dell computer reparatie kennis is nodig om de procedure te voltooien.

Instructies

• Haal het Dell E197FP LCD-scherm van de computer is aangesloten. Ook koppelt u deze los van de voedingsbron voordat u verdergaat met de vervanging van het LCD-scherm.

• Zoek de schroeven langs de rand van de Dell E197FP LCD-scherm. De bezel is de buitenste rand van het scherm. Deze schroeven zal worden op de achterkant van de Dell E197FP LCD-scherm en moeten allemaal worden verwijderd door gebruik te maken van een hoofd Phillips schroevendraaier. Plaats deze schroeven in een klein plastic zakje omdat ze nodig zullen zijn als later elkaar zetten van de monitor.

• Wrikken voorzichtig uit de voorzijde van het scherm. Dit laat de blootgestelde vertoning, die leugens tegen de terug behuizing van de Dell-monitor.

• Let op de twee metalen beugels, een aan beide zijden van de blootgestelde scherm. Verwijder de paar schroeven uit elk van deze haken met behulp van uw hoofd Phillips schroevendraaier. Nogmaals, plaats deze schroeven en de bijbehorende haakjes in uw plastic zak voor bewaring.

• Zoek en de kabel van de omvormer. De kabel van de omvormer is de witte kabel u in het centrum van de onderkant van de blootgestelde Dell E197FP LCD-monitor vindt. Het project loskoppelen van de omvormer kabel connector die ernaast ligt door breuk van de connector in de rechtop, "open" Oriëntatie en de kabel los te koppelen.

• Til (voorzichtig) de nu losse scherm omhoog en weg van de terug behuizing, en zet het opzij.

• Plaats de nieuwe LCD-scherm in de behuizing van de Dell E197FP LCD-monitor. Sluit de kabel van de omvormer en vastklikt de kabel connector onderaan de horizontale, "vergrendeld".

• Opnieuw de Dell E197FP LCD-scherm van metalen haakjes koppelen door ze op te schroeven.

• Stel de bezel terug in plaats en schroef die alle resterende schroeven terug in de achterste behuizing van de Dell E197FP LCD-scherm met uw hoofd Phillips schroevendraaier.

• Sluit uw Dell E197FP LCD-scherm op de computer en de muur stopcontact of surge protector. Inschakelt en te testen om ervoor te zorgen het scherm transplantatie werkte.Related Articles