Verschillende Warmdak ontwerpen

04/05/2011 by Freddie

Verschillende Warmdak ontwerpen

Het toevoegen van een dek kan verhogen de waarde van uw huis samen met het verstrekken van een ruimte buiten entertainment. Dek ontwerpen kunnen variëren van overdekte of scherm decks multilevel dekken frame-minder dekken die in het natuurlijke landschap overvloeien. Dek ontwerpen, is afhankelijk van welk doel waarvoor ze worden gebruikt, met inbegrip van de omringende een hot tub of het creëren van een plek voor uw barbecue en tuinmeubilair.

Pool/Spa dekken

Maak een cirkelvormige zone, en sluit in de zijkanten en bovenkant maken een hutje van spa. Één kant open laat en installeer Vensters voor ventilatie. Model van het ontwerp na de Japanse theehuizen. Installeer een schuine dak dat op een punt komt. Overeenkomen met het hout met het dek, bij voorkeur in een natuurlijke vlek. Maak een ovale opening die uitkijkt op een gedeelte van de tuin. Een ander ontwerp zou omvatten het zinken van de hot tub of zwembadje in het dek. Dit doen op verhoogde dekken, en maken de stappen aan de kant van het zwembad of bubbelbad hetzelfde soort hout en vlek als het dek.

Dek balustrades

Dek balustrades moeten niet langer alleen massief hout met standaard dek rails. Getint glas of kwalitatief hoogwaardige kunststof voor de dek-balustrades gebruiken terwijl het nog steeds met behulp van het houten frame. Deze soorten relingen verminderen weergave obstakels. Vlek of de verf van het dek een solide, diepe kleur voor extra contrast. Gebruik sierlijke gegoten of smeedijzeren trapleuningen met effen gekleurd hout of samengestelde kolommen geplaatst tussen de reling-secties en vermeldingen. Solid-gekleurde samengestelde of houten dek vloeren, vooral kastanjebruine of diep rood zal aanvullen van het ijzer en maken een ouderwetse uitstraling. Voor een minimalistische begane grond dek, alleen kleine balustrades in de buurt van stappen die zijn gemaakt van massief hout met eventueel een Aziatisch geïnspireerde Trelly in een hoek te gebruiken.

Schuine landschappen

Maak een getrapte dek voor diep schuine gebieden of voor trajecten die naar waterwegen en wegen leiden. Verdeel elke 10 tot 15 stappen met dek aanvoer groot genoeg om te passen tuinmeubilair. Of installeer bankjes in de zijkanten van de aangelande vangsten van rust punten. Dit patroon blijven totdat de onderkant. Als het einde van het dek tot een over het hoofd of bergen en meren leidt, maken een grote landing met ingebouwde bankjes en genoeg ruimte voor andere tuinmeubilair en een barbecue. Houd uw vlek natuurlijke bosrijke landschappen, of vlek zodat het overeenkomt met de omgeving. Voor zeer groene landschappen, experimenteren met donker groen met zwart, smeedijzeren balustrades.

Verlichting

Gebruik zonne-energie aangedreven licht dat contrast of aanvulling dek balustrades. Plaats op de uiteinden van dek kolommen en/of onder dek trap voor omgevingslicht. Driehoekige, bosachtige of Aziatische ontwerpen gebruiken voor interessante wendingen aan klassieke verlichting. Grotere plaatsen caps voor ingangen gebruiken Gebruik de schijnwerpers wil dek functies zoals hot tubs en te voorzien van extra verlichting.Related Articles