Hoe schoon trappen

06/23/2011 by Freddie

Hoe schoon trappen

Een rommelig of vies trap aanwezig niet is een gastvrije sfeer in een huis. Keeping trappen schoon en rommel-vrij biedt een zekere mate van veiligheid bij het reizen van het ene niveau naar het volgende gedeelte van een huis. Huiseigenaren en decorateurs cover trap treden in tapijten, lopers, steen, tegel of hout. Elk oppervlak moet worden gereinigd om een opgeruimd uiterlijk te behouden. Stof, huisdier vacht en andere landen puin op de traptreden, waardoor het oppervlak glad of lelijk. Wissen van de trap van belemmeringen en de integratie van de geplande schoonmaak in uw huishouden routine creëert een veilige trap en laat de trap te blijven als een aantrekkelijke functie in het huis.

Instructies

1 Verwijder alle items van de trap, met inbegrip van speelgoed of stapels van schoon wasgoed, dagelijks.

2 vegen steen, tegels of houten trap met een handheld bezem, begin aan de bovenkant landing en werk je weg naar beneden naar de onderkant landing. Verzamelen van het stof, huisdier bont en ander vuil in een Stofblik en gooi het in de Prullenbak. Vegen trap ten minste eenmaal per week--vaker als uw trappen drukke zijn of als huisdieren te werpen.

3 schoon tapijt bedekte trap met behulp van een vacuüm met een extensie slang met een klopper-borstel. Beginnen boven aan de trap en de vooruitgang naar de onderkant landing. Gebruik een hulpprogramma voor spleet gekoppeld aan de vacuümslang te verwijderen van stof en puin van het punt waarop het loopvlak en de riser snijdt.

4 Vul een emmer met warm water en voeg 1 theelepel afwasmiddel vet te bestrijden. Onderdompelen van een spons en wringen uit water totdat de spons vochtig is. Veeg tegel, steen en hout voor het verwijderen van vuil en roet. Droog de trap onmiddellijk met een dikke lap.

5 vegen weg stof van leuningen, trap rails, balustrades en newel posten met een microfiber doek afstoffen. Meng warm water en schotel wasmiddel vet te bestrijden. Doop een schoonmaak doek in het mengsel, wringen uit water verlaten de lap nauwelijks vochtige en vegen weg vuil merken uit de balustrades.Related Articles