Wat is het nummer van de glucose voor borderline diabetes?

09/10/2012 by Freddie

Wat is het nummer van de glucose voor borderline diabetes?

Borderline diabetes is een fase in de potentiële ontwikkeling van diabetes als er te veel glucose in uw bloed, maar niet genoeg dat u zijn gediagnosticeerd als diabetes. Een verhoogde bloedglucose niveau is een risicofactor voor diabetes steeds.

Identificatie

Artsen gebruiken dezelfde tests voor de diagnose van borderline diabetes en diabetes. Op basis van de resultaten, bent u gediagnosticeerd als normaal, pre-diabetes of diabetes.

Typen

De orale glucose tolerantie test-maatregelen uw bloedglucose niveau na u snel en dan het drinken van een hoge-glucose vloeistof. Tijdens deze test wordt uw bloedglucose niveau 140 tot 200 mg/dl, bent u borderline, of pre-diabetes. De intraveneuze of vasten plasma glucose test meet de hoeveelheid glucose in uw bloed na een injectie van glucose in je bloedbaan. Tijdens deze test wordt uw bloedglucose niveau 100 tot en met 126 mg/dl, bent u borderline, of pre-diabetes.

Fun Fact

Mg staat voor milligram. DL staat voor deciliter. 100 mg/dl (100 mg/dl) betekent dat uw bloedglucose niveau gelijk is aan het hebben van 100 milligram glucose in één deciliter van bloed.

Betekenis

Leren dat uw bloedglucose niveau borderline is is een kans om een ernstige ziekte te voorkomen. Als je borderline, afvallen, krijgen van regelmatige lichaamsbeweging en goed eten. U kan nooit worden diabetische.

Deskundige inzicht

Veel zorgverleners willen niet onderscheiden van borderline diabetes en diabetes omdat mensen vaak niet nemen "borderline" of "pre diabetes" serieus.Related Articles