Hoe open je een injectiespuit luer lock

11/15/2013 by Freddie

Hoe open je een injectiespuit luer lock

Luer Lock spuiten zijn zeer verschillend van de rip-n-go wegwerp injectie units en dia-stijl spuiten. Hun unieke "vergrendeling" tip voorkomt dat de naald per ongeluk wordt getrokken uit het lichaam van de spuit. Dit is vooral belangrijk bij het injecteren in het menselijk lichaam of in intraveneuze eenheden. Het is een voorkeur spuit stijl geworden. Omdat een injectiespuit Luer Lock meer behandeling vereist voordat het is klaar om te worden geopend, moet u weten welke exacte procedure te volgen om te voorkomen dat besmetting.

Instructies

• Zet op steriele handschoenen. RIP open de verpakking waarin de Luer Lock spuit door grijpen de bovenkant in het midden en elke helft van de bovenste rand in een andere richting trekken.

• Verwijder de naald Luer Lock uit haar beschermende verpakking door grijpen de twee tabs aan de bovenkant en de twee helften van de verpakking uit elkaar trekken.

• Schroef de naald Luer Lock in de Luer Lock spuit. Sluit de schroefdraad uiteinde van de spuit op het bredere einde van de naald en de naald met de klok mee draaien totdat het vergrendelt in plaats. Leur Lock naalden hebben speciaal ontworpen vrouwelijke uiteinden aan draad in de andere stekker van een Leur Lock spuit. Sommige fabrikanten voegen "wings" aan het eind van de vergrendeling van de naald om ze gemakkelijker te hanteren. Gebruik de vleugels aan te scherpen de naald op zijn plaats op dezelfde manier zou u een vleugelmoer aan te scherpen de moer op een bout.

• Wrikken het beschermkapje af de zuiger op de top van de Luer Lock spuit gebruikend uw vingers. Sommige fabrikanten van Leur Lock spuiten toevoegen niet een extra beschermkap, in dat geval de plunjer zal worden ingedrukt volledig in de spuit.

• Plaats het uiteinde van de naald in wat vloeistof bent u brengen in de spuit. Meestal, zou u duwen de naald door de top van de flacon van de vloeistof, maar zorg dat u de instructies te volgen op de vloeistof die u zal worden injecteren. Vergeet niet om de spuit alleen aan de bovenkant op de plunjer. Dit zal voorkomen dat uw lichaamstemperatuur waardoor de vloeistof wordt geïnjecteerd.

• Open de Luer Lock spuit door te trekken van de zuiger al in het zal gaan, het lichaam van de spuit te vullen met de vloeistof die je gaat om te injecteren.

• Verwijder de wegwerp naald van de spuit Luer Lock na de injectie door tegen de klok in draaien totdat het gratis kan worden getrokken. Gooi de naald in de passende slijpsel container of medische huisvuil. Voor nondisposable naalden, spoelen de naalden en spuiten met een geschikt reinigingsmiddel (compatibel met de injectie vloeistof en van uw agentschap beleid) alvorens de eenheid op te slaan.Related Articles