Hoe te laden van een centrale pneumatische vloer Spijkermaker

09/16/2010 by Freddie

Hoe te laden van een centrale pneumatische vloer Spijkermaker


Vloer spijkermachines zijn speciaal ontworpen voor de installatie van traditionele hardhoutvloeren. Deze tand-en-groef-planken vereisen bevestigingsmiddelen worden geïnstalleerd in een lip langs één lange zijde onder een hoek waardoor het hout bij splitsing. Deze taak kan worden bereikt met de hand, of het gebruik van een andere Spijkermaker, maar is gemaakt gemakkelijker en sneller met een vloer Spijkermaker. Voor de oningewijden, kan bevestigingsmiddelen in een spijker pistool geladen lijken alsof het vereist een geheime formule, vooral omdat elke pistool kan enigszins afwijken. De centrale Pneumatische Spijkermaker vloer ladingen ook tot de meeste spijkermachines van dit type.

Instructies

Nagels

• Zoek de zwarte plastic vinger haak aan de zijkant van de bevestiger magazine, bekend als de Opdringer. Duw tegen het tegen het einde van het tijdschrift, uit de buurt van de tool, die kan door omhoog of omlaag, afhankelijk van hoe uw tool is rust.

• Schuif de Opdringer uit langs de veiligheidsvergrendeling aan de zijkant van het tijdschrift. Dit verschijnt automatisch op zijn plaats te houden van de bevestiger lente uit de weg. Begrijpen van de zilveren clip voor schuivende laden en trek hem terug, in dezelfde richting verplaatst u de Opdringer. Dit zal een sleuf in de zijkant van het tijdschrift om in te voegen de nagels blootstellen.

• Steek een volledige clip van de gewenste bevestigingsmiddelen in het tijdschrift van de kant, met hun tips uit de buurt van de zilveren dia, en de hoofden van de nagels naar de dia te wijzen. Druk op de dia vooruit en druk op de vergrendelknop om de Opdringer, vrij te geven zodat het veren naar voren te drukken de bevestigingsmaterialen aan de voorkant van het tijdschrift.

Nietjes

• Trek de Opdringer terug zoals eerder is beschreven. Vergrendelen van de Opdringer in plaats aan het einde van het tijdschrift.

• Trek de zilveren dia terug en plaats de nietjes in het tijdschrift van de dezelfde rand op de dia bevindt, of aan de bovenkant van het tijdschrift, niet de kant als voor nagels.

• De dia vooruit en laat de Opdringer om aan te dringen de bevestigingsmaterialen aan de voorzijde van de clip.Related Articles