Hoe teken je een Buttercup Step by Step

06/06/2012 by Freddie

Hoe teken je een Buttercup Step by Step


Boterbloemen, dat kleine, gele wilde bloemen zijn, zijn eenvoudig in verschijning en gemakkelijk te trekken. Afbreken van het project in beheersbare stappen verder vereenvoudigt het schetsen van de bloemen. Door te denken van de toewijzing als slechts een reeks afzonderlijke lijnen, kunnen zelfs beginnende kunstenaars schetsen met gemak.

Instructies

1 tekenen een breed ovaal om te bepalen van de buitenste rand van de bloemblaadjes. Het toevoegen van een gebogen lijn, beginnend in het midden van de ovaal en uitbreiding goed eronder. Dat is de basis van de bloem van de stengel.

Een kleinere, concentrische ovaal 2 tekenen in het centrum van de eerste. Dit wordt het centrum van de bloem, waarin de meeldraden en de stamper stuifmeel.

3 vorm vijf brede bloemblaadjes. De grotere ovaal als leidraad gebruiken om te bepalen hoe ver elk bloemblad moet worden uitgebreid. Kleine V-vormen langs de buitenste rand om aan te geven van de ruimten tussen de bloemblaadjes.

4 schets naar beneden uit elke V-shape af te bakenen de randen van de bloemblaadjes. Maak een schets van de randen tot de grens van de kleine ovaal, waar de bloemblaadjes elkaar overlappen. Je moet vijf, brede bloemblaadjes die een beetje groter aan de buitenste rand van de bloem zijn.

5 kleine, afgeronde-rechthoek vormen tekenen in het centrum, met behulp van de kleine ovaal als een gids. Dit maakt de meeldraden van de bloem.

6 Trek een lijn parallel aan de oorspronkelijke stam-lijn. Het begin van de regel onder de laagste bloemblad. De twee lijnen moet dicht bij elkaar om te voltooien een smalle stengel.

7 korte, vage lijnen aan de bloemblaadjes aan vormgeving en schaduwen toevoegen. Buttercup bloemblaadjes zijn enigszins cupped op hun honk, net boven het centrum van de bloem.Related Articles